Jaaragenda 2020, de vrijheid. Viering 75 jaar bevrijding Nederland uit WOII

Jaaragenda 2020

“Wij zijn nog van na de oorlog en laten wij dat zo houden”

Dit is een van de vele spreuken die Hans in de loop van de tijd verzameld en opgehangen heeft. Van deze spreuken worden regelmatig foto’s gemaakt door bezoekers. In 2020 vieren we dat Nederland en ook Terschelling 75 jaar geleden bevrijd werden.

Bijwonen van een visworkshop en meedoen met een proeverij of met een “palingpraat” is helaas niet mogelijk. U kunt de vis wel kopen. Hans’ voert zijn hobby ook uit tijdens schoolvakanties en met Oerol. In de regel is Hans op dinsdag-, woensdag– en donderdagmiddag om 16u paraat en op woensdagochtend om 9u. Voor informatie of reservering belt u 06-37179219.

Jaaragenda zoals wij die bedacht hadden voor 2020

De vrijheid

In April en Mei is het thema van “Bij de visroker aan tafel”: Wij herdenken en vieren de 75 jarige vrijheid. Elke dinsdag en donderdagmiddag 16u vertelt Hans over hoe de oorlog op Terschelling werd beleeft. En ook zijn eigen en zijn ouders ervaringen in en na WOII, bijvoorbeeld de wonderbaarlijke ontsnapping van zijn vader Marinus Ditzel uit de gevanmgenis van Stuttgart, op 13 september 1944.

Oerol

Tijdens Oerol hebben we een aangepast programma. Oerol is van 12-21 juni.

Zomer 2020

In het zomerseizoen is het thema ’40’ want dan vieren Hans en zijn vrouw Quirina dat ze 40 jaar op Terschelling zijn.

Najaar 2020

In september en oktober is het thema ’50’ omdat Hans en Quirina dan 50 jaar getrouwd zullen zijn.

Visroken, een bijzonder ambacht

Hans beleeft veel plezier aan het visroken op Terschelling. U kon meekijken bij de workshop ‘Visroken‘, of aanschuiven ‘Bij de visroker aan tafel‘ of bij ‘Palingpraat‘. Zo beleeft u de gemoedelijke sfeer en de heerlijke, typische en unieke volle rooksmaak. Velen komen er speciaal voor naar Hoorn. Voor informatie of reserveren: 06-37179219 of fiets gewoon even langs: Tordelenweg 10.

Direct Boeken?