full screen background image

Hoe eten wij de Zalm vandaag?

Wat hebben wij nodig?

350 gram tagliatelle
4 eetl. pesto
200 g gerookte zalm (olde ambaecht)
peper
geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5 minuten | Bereiding: 10 minuten

Kook 350 g tagliatelle in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet de pasta af en vang hierbij 1 dl van het kookwater op. Vermeng dit met 4 eetl. pesto (van goede kwaliteit) en schep de pasta hiermee om.

Bestrooi de pasta met 200 g gerookte zalm (liefst ambachtelijk gerookt) en snij het in kleine stukjes, peper en geraspte Parmezaanse kaas of grana padano.

zalm recept
zalm roken op terschelling
zalm roken op terschelling
zalm roken op terschelling
zalm roken op terschelling