full screen background image

Gerookte Paling

De Stichting DUPAN wil met concrete activiteiten de palingstand in Nederland duurzaam verbeteren. De palingcultuur hoort bij Nederland, net als tulpen, klompen en molens. Het eten van paling als delicatesse is mogelijk, mits de palingstand op peil is en blijft en mits de palingvisserij, -kwekerij en -verwerking op een duurzame wijze is vormgegeven. DUPAN zet zich in om de palingcultuur voor Nederland te behouden, met respect voor de natuur. Wij ondersteunen deze zienswijze in onze duurzame ambachtelijke rokerij.

Authentieke rookwijze

Hans Ditzel rookt in zijn ambachtelijke rokerij nog kleine hoeveelheden op authentieke wijze . Kwaliteit en smaakbeleving, dat is het belangrijkste. Met oog voor de toekomst moet je verder kijken dan je neus lang is en nadenken wat je aan het doen bent, dat is duurzaam. Dus kun je op Terschelling nog met een gerust geweten de lekkerste paling eten als het logo van het olde ambaecht er maar op staat. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de zalm en de makreel!

Wilt u thuis ook genieten kijk dan bij mailen, bellen en bestellen.

paling roken terschelling
paling roken terschelling
paling roken terschelling
paling roken terschelling
paling recept